Cavia’s

Hareco Dier en Vriend | Knaagdieren | CaviaWil je ’s morgens welkom geheten worden door een vrolijk gefluit? Dan zijn cavia’s een heel leuk huisdier! Deze diertjes weten precies hoe laat het is als jij de koelkast opentrekt en door de groentelade heen rommelt.

Van cavia’s wordt vaak gedacht dat het domme dieren zijn, maar niets is minder waar. Ze herkennen personen, patronen en je kan ze een hoop trucjes leren! Door hun vriendelijke persoonlijkheid en uiterlijk zijn het populaire dieren onder zowel kinderen als volwassenen. Bij Hareco dier en vriend werken wij samen met een vaste fokker die regelmatig nestjes heeft. Wij staan klaar voor advies over voeding, gedrag en huisvesting. Let op; een cavia is een zeer sociaal dier en moet altijd een of meerdere vriendjes hebben! Daarom staan wij ook altijd paraat voor het koppelen van een nieuwe cavia aan de cavia die u al heeft. 

Soorten cavia’s die wij altijd in de winkel hebben zijn;

  • Driekleur gladhaar
  • Driekleur borstel

Bent u op zoek naar een specifiek ras? Dan kunt u bij ons informeren of wij aan deze cavia’s kunnen komen of hier een goede fokker voor weten.