Hamsters

HamsterHamsters zijn leuke, kleine knaagdiertjes die tegenwoordig erg populair zijn bij zowel kinderen als volwassnenen. Ondanks hun kleine formaat zijn het diertjes die enorm veel van beweging houden en niet graag in een kale kooi zitten. Op een nacht kunnen deze diertjes wel 10 kilometer lopen in het wild! Ze zijn dan bezig met het zoeken en verstoppen van voedsel. Ook in gevangenschap zijn hamstertjes hier graag mee bezig en zal je ze ’s avonds door de kooi zien rennen en graven. Als maatstaaf geldt dan ook; hoe groter de kooi, des te gelukkiger en actiever jouw hamster is!

Wij werken samen met een vaste fokker die regelmatig jonge russische dwerghamsters en goudhamsters heeft. Deze hebben we in allerlei verschillende kleuren, van wildkleur tot zwart! Als je opzoek bent naar een specifieke kleurslag, kunnen wij informeren of onze fokker deze heeft.

Daarnaast staan wij altijd voor u klaar voor advies over voeding, huisvesting, aanschaf en gedrag. Bij ons staat het welzijn van uw huisdier voorop!