Over Hareco

Hareco dier en vriend
Hareco is al bijna 40 jaar te vinden aan de Rembrandtlaan in Sliedrecht. Service en een goed advies hebben hier altijd voorop gestaan en het is er gezellig zoals het bij een dierenwinkel hoort. In januari 2011 is de winkel van eigenaar veranderd en zijn we naar de overkant van de straat verhuisd.

Dierenspeciaalzaak
Wat je ook nodig hebt voor jou favoriete huisdier, bij ons in de winkel kan je het vinden. Goede voeding, speeltjes, een cavia of een konijn? Je kan ervoor bij ons terecht! Begin 2011 is de huisdierenspeciaalzaak overgenomen en volledig vernieuwd door Dirk-Jan van der Steen. Voor degene die de winkel al langer kennen een bekend gezicht. Dirk-Jan is na een periode van zeven jaar ontwikkelingswerk in Afrika, weer terug in de winkel en brengt zijn specialisatie in papegaaien weer mee. Als kweker in diverse soorten papegaaien en met zijn uitgebreide kennis over het gedrag van deze prachtige huisdieren, heeft hij heel wat papegaaien en hun eigenaren een geweldige start gegeven. Kom eens gezellig langs en vind een leuk huisdier, alles wat je voor hun verzorging nodig hebt en een goed advies!

De papegaai specialist
Al wil je een papegaai aanschaffen, in de kraamkamer voor de papegaaien zijn altijd wel wat lieve jonge papegaaitjes te bewonderen. In het kweken en verzorgen van deze gevleugelde vrienden, is de winkel een heus begrip in Nederland.

579247_10200677326167283_1267716288_nDirk-Jan
Mijn naam is Dirk-Jan van der Steen en ik ben de eigenaar van Hareco dier en vriend. Huisdieren zijn van kinds af aan een passie voor me geweest. Ik was gek op alle honden uit de buurt, had een aquarium op mijn slaapkamertje, en kweekte als kind al met tropische vogels. Een kat mocht natuurlijk ook niet in huis ontbreken. Het logische gevolg was dat ik ook mijn opleiding vervolgde in de dierenverzorging. Na de 4 jarige opleiding dierenverzorging in Barneveld, ben ik bij Hareco gaan werken. In deze periode is mijn fascinatie in vogels zich in het bijzonder toe gaan spitsen op papegaaien. Ik vind het heerlijk om mijn kennis met jou als klant te delen en help je graag om volop van jou huisdier te genieten.