Papegaaien en Dierenspeciaalzaak

Hareco dier en vriend is dé papegaaien specialist van Nederland!

Bekend uit de media:

Papegaai kopen?

Helemaal gefascineerd papegaaien en parkieten? Bekijk ons ruime aanbod.

Ons eigen voer

Ons eigen voer zorgt ervoor dat jouw papegaai lichamelijk niets te kort komt.

Informatie

Alles weten over papegaaien? Het aankoopproces en leuke tips en tricks?

Waarom kiezen voor Hareco dier en vriend?

Papegaai expert

Wij houden ons al ruim 25 jaar bezig met de verkoop en kweek van papegaaien en andere kromsnavels. We kunnen ons inmiddels expert noemen. Onze expertise ligt met name in het kennen van gedrag, goede voorlichting over voeding,  training en gezonde vogels

Winkel en Webshop

Onze winkel is gevestigd in Sliedrecht. Tijdens openingstijden ben je daar natuurlijk van harte welkom. Maar waar je ook bent, je kan al onze producten voor hond en huiskamervogel ook op onze uitgebreide webshop bestellen.

Klantbeoordelingen

Dé Dierenspeciaalzaak van Sliedrecht

Hareco is al ruim 40 jaar te vinden aan de Rembrandtlaan in Sliedrecht. Service en een goed advies hebben hier altijd voorop gestaan en het is er gezellig zoals het bij een dierenwinkel hoort.

Begin 2011 is de dierenspeciaalzaak overgenomen en vernieuwd door Dirk-Jan van der Steen. 

Dirk-Jan kwam na een periode van zeven jaar ontwikkelingswerk in Afrika, weer terug in de winkel en brengt zijn specialisatie in papegaaien weer mee. 

Vanaf 2011 is de winkel zich meer en meer gaan richten op de verkoop van jonge tamme en gezonde papegaaien. Ook het assortiment kromsnavelspeelgoed te vinden in de winkel, behoort tot het grootste aanbod in Nederland.

Tegenwoordig vliegen de free flight papegaaien rondom de winkel in Sliedrecht en zijn daarmee een ware attractie geworden.

Populaire artikelen:

Aanbieding van de Maand!

Het open basisontwerp maakt deze Parrot Perch Tent de perfecte schuilplaats voor vogels en papegaaien met lange staarten.

Over Hareco dier en vriend

Hareco is al bijna 40 jaar te vinden aan de Rembrandtlaan in Sliedrecht. Service en een goed advies hebben hier altijd voorop gestaan en het is er gezellig zoals het bij een dierenwinkel hoort.

Begin 2011 is de huisdierenspeciaalzaak overgenomen en volledig vernieuwd door Dirk-Jan van der Steen. Voor degene die de winkel al langer kennen een bekend gezicht. 

Dirk-Jan is na een periode van zeven jaar ontwikkelingswerk in Afrika, weer terug in de winkel en brengt zijn specialisatie in papegaaien weer mee. 

Ruim assortiment

Begin 2011 is de huisdierenspeciaalzaak overgenomen en volledig vernieuwd door Dirk-Jan van der Steen. Voor degene die de winkel al langer kennen een bekend gezicht.

Dirk-Jan is na een periode van zeven jaar ontwikkelingswerk in Afrika, weer terug in de winkel en brengt zijn specialisatie in papegaaien weer mee.
Als kweker in diverse soorten papegaaien en met zijn uitgebreide kennis over het gedrag van deze prachtige huisdieren, heeft hij heel wat papegaaien en hun eigenaren een geweldige start gegeven. Kom eens gezellig langs en vind een leuk huisdier, alles wat je voor hun verzorging nodig hebt en een goed advies!

Onze topmerken:

Gratis verzending

Bestellingen vanaf €50,-

Niet tevreden?

14 dagen retourrecht

Nederland en België

Internationale service

Veilige betaalomgeving

SSL gecertificeerd

De waardering van www.harecodierenvriend.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 271 reviews.