Aanschaf van een papegaai

Ik wil een papegaai kopen
Je bent helemaal gefascineerd door deze super intelligente en lieve huisdieren en je zou graag zelf een papegaai kopen. Het is dan belangrijk om te weten of jouw situatie hiervoor geschikt is. Als papegaaienliefhebber zou je niet willen dat zo’n mooie vogel niet gelukkig zou worden bij jou.

Is mijn situatie geschikt voor een papegaai?
Een aantal factoren zijn dan belangrijk, maar de eerste en belangrijkste vraag die je jezelf moet stellen is of je voldoende tijd hebt voor deze zeer intelligente en sociale vogel. Wanneer je een papegaai gaat kopen zal je hem daarna voldoende aandacht moeten geven. Een papegaai wordt zeer ongelukkig wanneer hij hele dagen alleen in huis, in zijn kooi moet doorbrengen. Een papegaai die voldoende aandacht krijgt, wordt en blijft, een geweldig huisdier en een familievriend voor het leven. Vervolgens kijk je welke soort er bij je past.

Kom voor een papegaai naar hareco dier en vriend
In onze winkel willen we je daar uitvoerig over informeren.  Wanneer je een papegaai gaat kopen is het erg belangrijk dat je begint met een vogel die gegarandeerd gezond is. Dit moet je niet aan het toeval overlaten, want het zal je een berg verdriet kosten wanneer je gehecht bent geraakt aan een lieve papegaaien baby, waarvan je afscheid moet nemen omdat het dier niet gezond blijkt.

Bij Hareco dier en vriend doen we er alles voor om je een gezonde papegaai mee te geven en blijven we bereikbaar voor tips en het delen van ervaringen om zo optimaal van jouw papegaai te genieten.

jQuery(function() { jQuery(".comments-title").each(function() { jQuery(".comments-title").html(jQuery(".comments-title").html().replace("comments", "reacties")); jQuery(".comments-title").html(jQuery(".comments-title").html().replace("comment", "reactie")); }); });
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ben Dirk-Jan

Dieren zijn van kinds af aan een passie voor me geweest. Ik was gek op alle soorten dieren maar vogels hadden in het bijzonder een plek in mijn hart. Vanaf mijn zeventiende jaar ben ik met papegaaien bezig.

Gratis verzending

Bestellingen vanaf €50,-

Niet tevreden?

14 dagen retourrecht

Nederland en België

Internationale service

Veilige betaalomgeving

SSL gecertificeerd

De waardering van www.harecodierenvriend.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 230 reviews.