Hond

Hondenbenodigdheden
Hareco dier en vriend heeft een groot en uitgebreid assortiment voor jouw hond. Een nog uitgebreider assortiment vind je op onze webshop.

Hondenvoeding
We zijn ontzettend bewust met voeding bezig en kunnen je in de winkel de juiste voorlichting geven over welke voeding voor jouw hond geschikt is. We verkopen alleen maar merken waar wij volledig achter kunnen staan. Er is onderscheid in de kwaliteit van de merken die wij verkopen, maar we nemen merken voeding op waarvan de prijs kwaliteit verhouding altijd tot zijn recht komt.

Profine hondenvoer
Merken waar wij bijzonder achter staan zijn Profine hondenvoeding, Acana, Orijen en Ecostyle. Ook andere merken hebben wij op voorraad of zijn bij ons te bestellen, maar de genoemde merken hebben een zeer hoog vleesgehalte en laag graan gehalte.

Hurtta voor honden
Met de Hurtta collectie hebben we een prachtige serie hondentuigen, riemen en halsbanden in onze collectie. Ook andere assecoires  van Hurtta zijn te vinden op onze webshop. De Hurtta collectie bieden wij aan tegen de meest scherpe prijzen van Nederland.

Kom eens kijken in onze winkel en laat je van goed advies voorzien of surf eens lekker vanaf je luie stoel door onze collectie hondenbenodigdheden heen op de webshop.

4 lazy 1