Hurtta tuigen, Hurtta jassen, andere Hurtta producten

De Hurtta producten voor de hond zijn een verrijking op de Nederlandse markt sinds eind 2013.

Hurtta heeft een range aan kwaliteits producten zoals verschillende Hurtta hondentuigen, Hurtta regenjassen, Hurtta winterjassen, en een grote diversiteit aan verschillende Hurtta hondenlijnen. Daarbij heeft Hurtta voor de hondensport liefhebber een uitgebreid assortiment artikelen.

Hurtta heeft drie verschillende hondentuigen zoals het Hurtta Active Harness, de Hurtta Padded Harness en de Hurtta Padded Y-Harness. Deze Hurtta tuigen zijn zeer goed afgewerkt met een zachte binnenvoering waardoor het Hurtta tuig niet schuurt op de huid van de hond. De fraaie Hurtta tuigen kunnen door de hond gedragen worden met een mooie bijpassende Hurtta lijn zoals de Hurtta reflecterende looplijn of de trainingslooplijn.Ook andere lijnen van het merk Hurtta zijn op onze webshop te koop.

Naast de training en veiligheids producten van Hurtta heeft Hurtta een reeks halsbanden onder de naam Hurtta Colar. Een ware hit en kwalitatief de beste hondenjassen op de markt zijn de Hurtta winterjacket en de Hurtta Raincoat. Bestel je bij ons op de webshop jouw Hurtta producten ontvang je met de volgende code nu 15 procent korting bovenop onze scherpe prijzen.

kortingscode: hurtta15

hurtta padded harness juniper

No comments yet.

Geef een reactie