Lezing over papegaaien door vogelartsen en gedragsdeskundige

Komt een pagegaai bij de dokter……..

Onder deze titel houden onze vogeldierenartsen Peter Bastiaansen en Esther Klaver in de maand maart in het kader van het maandthema “ het andere huisdier” een aantal lezingen samen met vogelgedragsdeskundige Barbara Vuister.

op donderdagen 22 en 29 maart a.s. vanaf 20.00 uur
locatie Dierenkliniek de Baronie

Mocht u geïnteresseerd zijn dan kunt u zich aanmelden voor deze gratis bijeenkomst.

uitsluitend na opgave aan de balie, via 076-5415030 of per e-mail:
info@dierenkliniekdebaronie.nl

Ik ben Dirk-Jan

Dieren zijn van kinds af aan een passie voor me geweest. Ik was gek op alle soorten dieren maar vogels hadden in het bijzonder een plek in mijn hart. Vanaf mijn zeventiende jaar ben ik met papegaaien bezig.

Gratis verzending

Bestellingen vanaf €50,-

Niet tevreden?

14 dagen retourrecht

Nederland en België

Internationale service

Veilige betaalomgeving

SSL gecertificeerd

De waardering van www.harecodierenvriend.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 308 reviews.