Gratis verzending voor alle bestellingen vanaf €50,-

Al meer dan 25 jaar dé papegaai specialist van Nederland

Een papegaai kopen.

Vaak gaan mensen naar de eerste beste dierenwinkel of papegaaienspeciaalzaak, ze lopen naar binnen, kiezen een papegaai uit, rekenen af en gaan naar huis.
Dit heeft als gevolg dat mensen vaak niet weten waar ze aan beginnen.
De meer bewuste klant zou het kopen van een papegaai minder aan het toeval willen overlaten en eerst voldoende geïnformeerd willen worden.

Een bewuste keuze

Er komt nogal wat bij het aanschaffen van een papegaai kijken. Een papegaai is een dier dat erg oud kan worden, het is een hele verantwoordelijkheid. Niet alleen zou een papegaai jou kunnen overleven, ook heeft een papegaai dagelijkse verzorging en aandacht nodig.
De term ‘pubertijd’ is onder papegaaien liefhebbers er
g in, wij zullen echter een papegaai eerder vergelijken met een blijvende peuter die lekker eigenwijs is en zijn willetje aardig kan doordrijven.
Een papegaai moet dus een hele bewuste
beslissing zijn!

Waar koop je jouw papegaai

Verstandig is om goed na te denken over de winkel /kweker waar jij jouw papegaai wilt gaan kopen. Op het internet kom je de vreselijkste verhalen tegen. Kijk eens naar onze recensies, bekijk onze Facebook/Instagrampagina, kom langs in de winkel of bel voor een vrijblijvend gesprek.
Doe dit bij elke winkel
of kweker waar je een aankoop van plan bent, zo weet je waar je aan begint.
Je zult helaas zien dat vele
winkels/kwekers afvallen als je onderzoek doet, maar een aantal winkels zullen er ook goed tussen uit springen.
Dit zijn de winkels die een gezondheidsverklaring verkopen en die daarbuiten een goede zorg en service verlenen.
Het is natuurlijk on
ze hoop dat jouw oog dan ook op Hareco Dier en Vriend valt.
Wij hebben een goede reputatie waar wij hard voor werken.
Ik hou van mijn vogels en verzorg ze met veel
enthousiasme en liefde, dus blijf ik ook graag betrokken na de aankoop zodat ik kan helpen meedenken mocht dit nodig zijn.
Ik hou niet alleen van vogels maar ook van mijn klanten, het geeft mij ontzettend veel plezier als ik jou kan zien genieten van jouw papegaai.
Ik ben dankbaar voor zo een leuke baan waarin ik niet alleen blij wordt van de papegaaien maar ook zeker erg geniet van contact met mijn klanten. Mijn baan is wat dat betreft de perfecte combinatie .

Actueel aanbod

Deze papegaaien en parkieten zijn nu te koop of te reserveren

Welke soort papegaai aanschaffen

Bedankt dat je onze winkel overweegt om jouw papegaai aan te schaffen, hoe gaan we verder? Neem contact op, bel of kom gewoon gezellig langs. Dan bespreken we wat je precies zoekt en vooral wat je ervan verwacht. Dit gesprek is erg belangrijk omdat verwachtingen soms niet reëel of situaties misschien niet ideaal zijn.
Ik geef soms zelfs het advies om helemaal geen papegaai aan te schaffen. Ook komt het voor dat ik adviseer om een andere soort, die beter bij jouw situatie past, aan te schaffen.
Ik geef onafhankelijk advies met oog op het welzijn van de papegaaien en mijn klanten. Ik laat mij niet leiden door beschikbaarheid van papegaaien in de winkelals ik een papegaaiensoort adviseer die we niet verkopen dan stuur ik jou met alle plezier door naar een goede collega die deze wel verkoopt
Ik laat mij altijd leiden door kennis over papegaaien en niet door verkoopcijfers. Ik help jou graag de juiste keuze maken.

Het eerste contact is dus meestal persoonlijk of doormiddel van een telefonisch gesprek.
Ook mailen mag, voor mij is een dialoog belangrijk voor het geven van adequaat advies. Daarom prefereer ik dat je langskomt of belt.

 

Populaire soorten met uitleg per soort

Kom langs bij papegaaienspeciaalzaak Hareco dier en vriend

Bedankt dat je onze winkel overweegt om jouw papegaai aan te schaffen, hoe gaan we verder? Neem contact op, bel of kom gewoon gezellig langs. Dan bespreken we wat je precies zoekt en vooral wat je ervan verwacht. Dit gesprek is erg belangrijk omdat verwachtingen soms niet reëel of situaties misschien niet ideaal zijn.
Ik geef soms zelfs het advies om helemaal geen papegaai aan te schaffen. Ook komt het voor dat ik adviseer om een andere soort, die beter bij jouw situatie past, aan te schaffen.
Ik geef onafhankelijk advies met oog op het welzijn van de papegaaien en mijn klanten.
Ik laat mij niet leiden door beschikbaarheid van papegaaien in de winkel , als ik een papegaaiensoort adviseer die we niet verkopen dan stuur ik jou met alle plezier door naar een goede collega die deze wel verkoopt.
Ik laat mij altijd leiden door kennis over papegaaien en niet door verkoopcijfers. Ik
help jou graag de juiste keuze maken.

Het eerste contact is dus meest al persoonlijk of doormiddel van een telefonisch
gesprek. Ook mailen mag, voor mij is een dialoog belangrijk voor het geven van
adequaat advies. Daarom prefereer ik dat je langskomt of belt.

Met vriendelijke groet,
Dirk-Jan van der Steen
Eigenaar Hareco dier en vriend

Interesse in het kopen van een papegaai?

Wil je een vogel reserveren of heb je vragen over ons aanbod, neem dan contact met ons op. Ook als je een specifieke vogel zoekt die niet op onze site vermeld staat kunnen wij je  mogelijk helpen.

Adres: Kerkbuurt 224, 3361 BN, Sliedrecht

Telefoon: 085-0438431

Email: info@harecodierenvriend.nl

winkel & webshop

Bestel gemakkelijk online of bezoek onze winkel in Sliedrecht

Papegaai expert

Jarenlange ervaring in alle soorten papegaaien en parkietensoorten

Een vriend voor het leven!

Wist je dat papegaaien tot wel 100 jaar oud kunnen worden! Bij goede verzorging met ons voer, maak je een goede start aan de levensduur van je grote vriend.
Gratis verzending

Bestellingen vanaf €50,-

Niet tevreden?

14 dagen retourrecht

Nederland en België

Internationale service

Veilige betaalomgeving

SSL gecertificeerd

De waardering van www.harecodierenvriend.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 2737 reviews.