Papegaaien soorten

Een grijze roodstaart papegaai kopen of toch een andere soort
Er zijn vele verschillende papegaaiensoorten die weer onder te brengen zijn in verschillende groepen. Zo heb je de groep van de kaketoes, de ara’s, de afrikaanse soorten en de amazone papegaaien, om er zo maar een paar te noemen. Al deze papegaaien soorten hebben overeenkomsten met elkaar, maar er zijn ook grote verschillen. Zo scheelt het nog al in volume of een kaketoe z’n ‘dolle kwartiertje’ heeft of bijvoorbeeld een grijze roodstaart.

Een papegaai in huis
Bij Hareco dier en vriend zijn wij van mening dat iedere papegaaien soort een geschikte huiskamervogel kan zijn, maar je moet wel van te voren voldoende geïnformeerd zijn. We nodigen je dan ook graag uit om eens bij ons in de papegaaienspeciaalzaak  te komen en met ons te bespreken welke papegaaien soort er bij jou past. Dit kan tijdens de openingstijden van de winkel, maar we maken graag een uitzondering voor jou en kunnen ook altijd op ons gemak eens ’s avonds afspreken.

Papegaaiensoorten
De volgende soorten hebben wij regelmatig in de winkel. Zij worden door ons zelf gekweekt of betrokken van ervaren en deskundige kwekers die aan onze hoge eisen voldoen en waarmee we samen werken.

  • Grijze roodstaart
  • Senegal papegaai (bonte boertje)
  • Blauw gele Ara
  • Meyer papegaai
  • Geelkuif kaketoe
  • Edelpapegaai
  • Diverse soorten amazones
jQuery(function() { jQuery(".comments-title").each(function() { jQuery(".comments-title").html(jQuery(".comments-title").html().replace("comments", "reacties")); jQuery(".comments-title").html(jQuery(".comments-title").html().replace("comment", "reactie")); }); });
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ben Dirk-Jan

Dieren zijn van kinds af aan een passie voor me geweest. Ik was gek op alle soorten dieren maar vogels hadden in het bijzonder een plek in mijn hart. Vanaf mijn zeventiende jaar ben ik met papegaaien bezig.

Gratis verzending

Bestellingen vanaf €50,-

Niet tevreden?

14 dagen retourrecht

Nederland en België

Internationale service

Veilige betaalomgeving

SSL gecertificeerd

De waardering van www.harecodierenvriend.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 230 reviews.