Gratis verzending voor alle bestellingen vanaf €50,-

Al meer dan 25 jaar dé papegaai specialist van Nederland

Veel gestelde vragen

Omdat onze fysieke winkel erg druk bezocht wordt en naar aanleiding van de aangescherpte richtlijnen van het RIVM zijn wij genoodzaakt om een aantal maatregelen te treffen om de veiligheid van zowel onze medewerkers als onze klanten te bewaken:

– Kom niet als u klachten heeft die bij corona passen (verkoudheidsklachten, benauwdheidsklachten of koorts)

– Wij vragen mensen om minimal 1,5 meter afstand van elkaar en van het personeel te houden.

– Betaal bij voorkeur met PIN of contactloos. We vragen of je losgeld op de toonbank wilt leggen.

Onze winkel is verder gewoon geopend zoals je van ons gewend bent.

Wij proberen uw bestelling altijd binnen 5 werkdagen op te sturen, tijdens feestdagen kan de levering mogelijk vertraging oplopen. Ons advies is daarom om belangrijke producten zoals voeding op tijd te bestellen. Mocht uw product om een andere reden vertraagd zijn dan proberen wij hier zo snel mogelijk contact over op te nemen met u.   

Neem aub eerst contact op per e-mail, zodat wij van uw retourzending en het betreffende foute artikel afweten. Producten kunnen geretourneerd worden naar:

Hareco dier en vriend
t.a.v. Webshop
Kerkbuurt 224 3361BN Sliedrecht

Wij aanvaarden enkel producten in hun oorspronkelijke staat en in oorspronkelijke verpakking. 
Deze zendingen dienen voldoende gefrankeerd verzonden te worden.

Vergeet niet uw ordernummer te vermelden, of een kopie van uw bestelling mee te sturen.

Omdat wij zowel een fysieke winkel zijn als een webshop kan het soms voorkomen dat we een product niet op voorraad hebben in de winkel. Zeker wat betreft vogelspeelgoed wil het assortiment vaak veranderen en komt het ook voor dat sommige producten ineens niet meer leverbaar zijn. Wij proberen dit aanbod altijd zo actueel mogelijk te houden. Zoekt u iets wat u niet (meer) kan vinden? Graag kijken wij dan met u of dit product wel bestelbaar is of dat er mogelijk een passend alternatief voor is. Telefonisch contact op openingstijden is hiervoor het snelst.

Wij zien al onze vogels graag als individu en niet als handelswaar. Daarom kiezen we er bewust voor om geen prijzen te vermelden bij de papegaaien die wij te koop hebben. De ‘waarde’ van een papegaai wil van jaar tot jaar variëren wegens vraag en aanbod en succes binnen het kweekjaar. Daarnaast wil de prijs van een individu nog weleens afwijken omdat de vogel iets ouder is, minder tam is of omdat deze door training misschien wel iets meer waard is. Wel is er een algemene richtlijn voor elke soort vogel. Deze informatie verschaffen wij u graag via telefonisch contact of E-mail.

Voor informatie over een papegaaiensoort vinden wij het altijd het fijnst als u telefonisch contact met ons kan openemen of langs kan komen in de winkel. Om u een goed en gepast advies te geven nemen wij graag de tijd voor u. Dit gaat voor ons het beste in de winkel zelf zodat we kennis met u kunnen maken. Bij het kijken naar welke papegaaiensoort het beste bij u past houden wij rekening met verschillende factoren, zoals woonsituatie, werksituatie, gezinssamenstelling, uw eigen wensen en nog veel meer. Wij vertellen u hier met veel passie over.

Dit is uiteraard een heel vervelend probeem dat voor veel frustratie kan zorgen! Zeker als deze gedragsverandering heel plotseling heeft plaatsgevonden. In veel gevallen is een gedragsverandering hormonaal van aard en is dit goed op te lossen, maar het kan ook een andere oorzaak hebben. Hierbij helpt een van onze gespecialiseerde medewerkers u verder. Mochten wij het vermoeden hebben dat het probleem van medische aard is, verwijzen wij u door naar een vogelarts.

Gratis verzending

Bestellingen vanaf €50,-

Niet tevreden?

14 dagen retourrecht

Nederland en België

Internationale service

Veilige betaalomgeving

SSL gecertificeerd

De waardering van www.harecodierenvriend.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 2681 reviews.