Voeding

Het beste papegaaienvoer
De laatste decennia is er veel veranderd op het gebied van voeding voor je papegaai. Jij wilt je papegaai het alle beste geven en daar helpen we je graag bij! Hareco dier en vriend zit altijd boven op het laatste nieuws als het gaat om nieuwe inzichten wat betreft papegaaien voeding. We hebben de beste voeders in huis en kunnen je in de winkel vertellen hoe je bijvoorbeeld kan overschakelen op ander voer.

Hareco papegaai select
Naast de gerenommeerde papegaaien voeders, hebben wij als ervaren kweker een topvoer samengesteld om er voor te zorgen dat jouw papegaai lichamelijk in ieder geval niets te kort komt. Ook geven we je graag advies op het gebied van extra’s naast de voeding. Informeer eens naar het belang van maagkiezel, vitamine en papegaaien lekkernijen die er toe bijdrage dat jou vogel gezond blijft.

Geef een reactie

Ik ben Dirk-Jan

Dieren zijn van kinds af aan een passie voor me geweest. Ik was gek op alle soorten dieren maar vogels hadden in het bijzonder een plek in mijn hart. Vanaf mijn zeventiende jaar ben ik met papegaaien bezig.

Gratis verzending

Bestellingen vanaf €50,-

Niet tevreden?

14 dagen retourrecht

Nederland en België

Internationale service

Veilige betaalomgeving

SSL gecertificeerd

De waardering van www.harecodierenvriend.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 271 reviews.